Mogul

Engineering 
and machinery removal

Servicii premium in demonari 

Ridicarea cu macara 

Utilajele    vin din fabrica cu inele de ridicat , suporti de ridicat sau cadre in 70% din cazuri acestea lipsesc. Am creat o baza de date sufucient de mare pentru toate necesitatile. Grinzi de ridicat , cadre de ridicat pe drept , inele de ridicat de la m12 pana la m62 , suporti specifici si bare pana la fi100 cu 4 metri      

Suporiti de blocare si transport

Toate utilaje din domeniul prelucarilor vin din fabricatie cu elemente specifice pentru blocarea , ridicare si calarea componentelor.  Daca utilajele au fost montate cu mult timp in urma exista sanse sa lipseasca acesti suporti . In functie de utilaj si metoda de blocare putem realiza la tema acesti suporti.      

suporti de blocare axe cnc
Copiere si transpunere fundatie

Locatia de unde masina este demontata are o fundatie specifica ,din experinta noastra aceasta fundatie nu are planuri de asezare din motive evidente , documentatie lipsa , pierduta sau deteriorata . Putem realiza un proiect 3d de fundatie pentru montajul utilajului la noua locatie. 

Arimare si calare utilajelor

Din expertiza noastra de import a utilajelor cu comanda numerica , cele mai multe avarii apar in modul de legare a utilajelor de transport. Soferi de camion nu au experienta necesara in modul de legare a chingilor si de obicei deterioreaza table, tastaturi, telecomenzi , butoan. Asiguram si arimarea in siguranta cu poze si video.      

Procedura de demonare si instalare

Procedura de demontare a utilajelor

Demontarea utilajului consta in pozitionarea axelor pentru ridicare , asigurarea axelor cu blocaje de transport, scurgera fluidelor , uleiuri , si emulsii, backup parametri comanda numerica, deconectarea electrica ,acoperirea cu ceara de transport a ghidajelor , pozitionarea suportilor de ridicare. Definirea traseului ne miscare prin hala. Trasearea obstacolelor si verificarea stari pavajului din hala . Pregatirea tablelor de pavaj daca este necesar.

 

Citeste mai departe
Miscarea si ridicarea utilajului

Dupa definirea traseului de miscare se incepe procedura de ridicare a utilajului cu sisteme specifice. Cu ajutorul cricurilor cu deget sau a pistoanelor de ridicat se scoate utialjul de pe prezoanele de ancorare din fundatie. Dupa ridicare de 100mm uniforma se pozitioneaza sub batiu numarul necesar de role fie din caucuic sau metal. Se impinge manual sau motorizat utilajul pana la iesirea din hala.

Pozitia de iesire din hala se stabileste in functie de raza de ridicare a utilajului de ridicat. 

citeste mai departe
Ridicarea si arimarea

Dupa asezarea pe pozite de ridcare cu macara se monteaza  inele sau cadrele specifice de ridicare , se pozitioneaza camionul cu remorca. Se pregateste remorca cu presuri antiderapante si suporti de asezare specifice.  Se ridica in pozitie perfect echilibrata pentru a nu trage inegal de inele sau barele de ridicat. Se verifica sarcina pe ridicare pe macara , se asaza utialul pe remorca si incepe procedura de legare. Chingi de legatura , lantru de legatura , coltare de plastic pentru protectie .             

citeste mai departe